Wie zijn wij

Autoexpert Insurance is een verzekering met een klantgerichte aanpak. Wij luisteren naar u en wij denken met u mee. Of het nu gaat om het aanvragen van een verzekering, wijzigen van gegevens of om het afwikkelen en herstellen van eventuele schades. En dit alles tegen uitstekende voorwaarden en een aantrekkelijke premie. Kortom, bij Autoexpert Insurance bent u van zorgeloos rijplezier verzekerd!

Autoexpert Insurance is een initiatief van financieringsmaatschappij FCA Capital Nederland en Anac BackOffice en wordt via de autodealers aangeboden. Vanzelfsprekend kunt u via deze site een autoverzekering berekenen en aanvragen. En dat geldt natuurlijk voor alle automerken. De verzekering is uniek vanwege de combinatie tussen een scherpe concurrerende premie en een ruim pakket aan polisvoorwaarden waar u als verzekeringnemer pas écht iets aan heeft. Denkt u bijvoorbeeld aan een (maximaal) drie jaar aanschafwaarde garantie, geen eigen risico, vervangende auto, dezelfde korting voor uw tweede auto en nog veel meer.

De volledige administratie is in beheer van Anac Backoffice, gevestigd in Eindhoven. Daar staat een deskundig team voor u klaar die al uw vragen en meldingen vakkundig en op correcte wijze kunnen afhandelen. De risicodrager van het product is ASR Schadeverzekering N.V.

Wat verwachten wij van u?

Bij alles wat u van ons vraagt, vragen wij van u dat u ons correct en volledig informeert. Wanneer u bepaalde gevraagde gegevens niet of niet juist invult, kan dit consequenties hebben voor de dekking en dus de eventuele (schade-)uitkering van de betreffende voorziening. U bent in het geheel zelf verantwoordelijk voor het aangaan en afsluiten van uw verzekering. Hetzelfde geldt voor het wijzigen of opzeggen van verzekeringen.

Elektronisch verzekeren

Sinds 1 juli 2010 is het wettelijk mogelijk dat wij digitaal met elkaar communiceren en dat uw polis ook digitaal verstrekt wordt. Wij kiezen bewust voor deze mogelijkheid omdat het tal van voordelen oplevert, zo kennen wij hierdoor geen poliskosten, verloopt de onderlinge communicatie veel sneller en bovendien wordt het milieu ook gespaard. Dankzij deze efficiënte werkwijze, onze gespecialiseerde kennis en de samenwerking met ASR Schadeverzekering N.V. biedt Autoexpert Insurance een 'onvergelijkbare' autoverzekering.

Zo denken onze klanten over onze dienstverlening

AFJ van Gameren 9

01 december 2019

Goed bereikbaar. Schade werd door eigen dealer gerepareerd. Afhandeling schade ging soepel. Informatie naar mij toe uitstekend.

Frederiks 8

06 mei 2019

Telefonisch goed bereikbaar, binnen een half minuut had ik een medewerker aan de lijn. Goed en correct geholpen door de deskundige medewerker.

Joyce 8

01 april 2019

Prima verzekeringsmaatschappij. Correcte en vooral snelle afhandeling. Geen wachttijd want de expert was de volgende dag al bij de garage. Dik verdiende 8

v Barneveld 9

07 februari 2019

Pas een kras opgelopen tijdens de storm (tak tegen mijn auto gewaaid). Ik kon direct bij de dealer terecht, alles werd geregeld en de auto was snel gerepareerd.

Waarom kiezen voor Autoexpert Insurance?

3 Jaar aanschafwaarde garantie*

Bij totaal verlies door diefstal of schade van uw personenauto heeft u recht op de aanschafwaarde tot de einddatum zoals vermeld op het polisblad. Afhankelijk van de cataloguswaarde, de ouderdom en de tenaamstelling van het voertuig kan dit oplopen tot 3 jaar.

Géén verplicht eigen risico*

Geen verplicht eigen risico voor personenauto's indien u bij schade de auto laat repareren via uw Autoexpert dealer. Uw Autoexpert dealer herstelt ook schade met originele onderdelen.

Scherpe premie

Door goede afspraken met onder andere uw Autoexpert dealer kunnen wij de schadelast beheersbaar houden. Dit voordeel ziet u terug in de vorm van een schpere premie.

Reparatie bij uw eigen vertrouwde Autoexpert dealer

Wij hebben goede afspraken met uw Autoexpert dealer. Bij reparatie door uw Autoexpert dealer betaalt u geen of een lager eigen risico, worden er zo veel mogelijk originele onderdelen gebruikt en regelen wij de betaling rechtstreeks met uw Autoexpert dealer.

Originele onderdelen bij reparaties

Wanneer mogelijk repareert uw Autoexpert dealer zoveel mogelijk met orginele onderdelen. Kwaliteit van de reparatie staat immers voorop.

Recht op vervangend vervoer

Heeft u de dekking WA Beperkt Casco of WA Volledig Casco dan heeft u recht op vervangend vervoer. U heeft recht op een vergoeding van maximaal € 27,50 per dag gedurende de herstelperiode van uw auto, dit met een maximum van 14 dagen.

Hulp bij opzeggen van uw huidige verzekering

U bent eruit. U gaat uw auto verzekeren bij Autoexpert Insurance, maar u bent nog ergens anders verzekerd. Hoe kunt u dit het beste aanpakken? Met onze opzeg hulpservice is dit eenvoudig geregeld.

Dezelfde korting voor uw tweede auto

Heeft u samen met uw partner meerdere auto's? Informeer dan eens naar de mogelijkheden om uw tweede auto mee te verzekeren. Onder bepaalde condities verzekert Autoexpert Insurance uw tweede auto tegen dezelfde no-claimkorting als uw eerste auto.

Altijd 14 dagen bedenktijd

Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn over onze autoverzekering? Laat dit binnen 14 dagen aan ons weten en wij regelen verder alles. Dit kan kosteloos en zonder opgaaf van reden.

Direct uw polis en groene kaart*

Door de online acceptatie ontvangt u direct uw polisblad en groene kaart in uw e-mail. Dit houdt in dat u direct verzekerd de weg op gaat.